Haziri i pikëlluar me tragjedinë në minierën e Artanës: Unë dhe Gjilani jemi me ju

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, u ka shprehur ngushëllime familjeve që humbën dy anatëtarët në minierën e Artanës, sikurse edhe kryetarit të kësaj komune, Sveta Jovanovic, raporton Mediafokus.info.

Haziri e ka shkruar telegramin e ngushëllimit në profilin e tij në Facebook, në shqip dhe serbisht.

Ky është reagimi i plotë i Hazirit pas tragjedisë në minierën e Artanës:

Me rastin e tragjedisë në Novobërdë shpreh ngushëllimet dhe solidaritetin me Kryetrain Sveta Jovanovic dhe familjet që kanë humbur tragjikisht dy anetarët.

Unë dhe Gjilani jemi me Ju.

Çkado që duhet jemi në dispozicionin tuaj.

Luta

*

Povodom tragedije u Novom Brdu, izrazim saučešće i solidarnost sa predsednikom Svetom Jovanovićem i porodicama koje su tragično izgubile dva člana porodice.

Gnjilane i ja smo s tobom.

Na raspolaganju smo za sve što je potrebno.

Luta