Haziri thotë se nuk i frikësohet garës për kryetar të Gjilanit

Kryetari i Gjilanit, njëherësh edhe nënkryetari i parë në LDK, Lutfi Haziri, tha se nuk frikësohet të kandidoj përsëri për kryetar të Gjilanit.

Ai tha se veç “i përvjeli mangët  e largoi kravatën”, dhe ia mësyn garës.

“Vec i përvjeli mangët  e largoi kravatën edhe dalë në teren, nuk i frikësohen garës, edhe sifadeve , unë kam marrë Gjilanin në kohën më të vështirë”, tha Haziri në një intervistë për ATV.