Humb 2-vjeçari nga Malisheva, bëhet apel për ndihmë në gjetjen e tij

Që nga orët e pasdites, ka humbur 2-vjeçari Tian Krasniqi, nga lagjja Lahaj e fshatit Tërpezë, Komuna e Malishevës.

Tian Bujar Krasniqi, dy vjeç e gjysmë ka humbur edhe ende nuk dihet asgjë për fatin e tij. Në kërkim të tij janë një numër i madh i bashkëfshatarëve të cilët kanë dalur ta kërkojnë.

Poashtu, u bëhet apel të gjithë atyre që mund të ndihmojnë për gjetjen e Tianit sa më shpejtë. Kërkohen edhe vullnetar që të ndihmojnë në kërkimin e fëmijës që ka humbur.

Të gjithë ata që kanë ndonjë informatë, ju lutem kontaktoni numrin: 045689923, Nexhat Krasniqi, njofton faqja e njohur Familja dhe Shëndeti./Mediafokus.info/