Ironizon Nushi: Garë e ngushtë për rektor të UP-së mes Krenar Shalës dhe Bujar Dugollit

Aktivisti i Partisë Socialdemokrate Nol Nushi ka ironizuar me qasjen e Lëvizjes Vetëvendosje ndaj analistëve të cilët kanë përkrahur Lëvizjen Vetëvendosje para dhe pas zgjedhjeve në Kosovë.

Nshi ka ironizuar duke thënë se pritet emërimi i analistit Krenar Shala si rektor i Universitetit të Prishtinës, në garë të ngushtë me Bujar Dugollin.

Statusi i plotë:

Pas gruas se Xhevdet Pozharit qe u emrua ne universitetin e Pejes, sot edhe analisti tjeter i pushtetit Rron Gjinovci qenka emeruar ne komisionin e Kurtit. Aty do te jete kolege me nipin e Besnik Bislimit.

Nga momenti ne moment pritet emerimi i Krenar Shales si rektor i UPse. Ne gare te ngushte me Bujar Dugollin.

Krejte keta kane mjele te gjitha pushtetet

Mjeles profesionalë.