Nga mbipesha ekstreme në jetë të shëndetshme

Nuk është sekret se çelësi për një trup të shëndetshëm është përmirësimi i zgjedhjeve të stilit të jetesës. Pavarësisht nëse merresh me një sport të ri, stërvitesh rregullisht ose zëvendëson ushqimin e dëmshëm me ushqime të shëndetshme, ndryshimet më të mira të stilit të jetesës ka të ngjarë të çojnë në një fizik më të mirë dhe më të shëndetshëm.

1. ”Në më shumë se një dekadë, jam me të vërtetë e lumtur.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© CROOKSHANKS369/REDDIT

2. “Mos u dorëzoni kurrë, miq! Nëse unë mund ta bëj, ju mund ta bëni.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© LEARN_SOMETHING_COOL/REDDIT

3. “Ka edhe pak punë, por jam shumë i kënaqur me përparimin e deritanishëm!”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© TWROCKER/REDDIT

4. “Ndonjëherë, nuk e njoh veten.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© MERMAZON/REDDIT

5. “Të ndryshoj jetën time çdo ditë përmes mësimeve, ushtrimeve dhe ushqimeve.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© BREESEYB/REDDIT

6. “Më pak kalori, stërvitje me peshë, ushqim i mirë, por pa ndërprerje, kardio dhe ecje.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© TACKLAND11/REDDIT

7. “Vështirë se e njoh veten”.

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© EMUSSELMAN/REDDIT

8. “Jam vërtet krenare për veten”.

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© SUGAR_ALLERGIC/REDDIT

9. “Ndihem si një person krejt i ri.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© MRCRASH2U/REDDIT

10. “Besojini procesit.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© ARABAMERICANFRAP/REDDIT

11. “Nuk mund ta njoh veten si isha dikur.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© -LIFE_STARTS_NOW-/REDDIT

12. “2 vjet dhe më në fund e arrita qëllimin tim.”

10+ foto të njerëzve që tregojnë ndryshimin pas zakoneve

© MVMCCLEAN/REDDIT

/anabel/