Ja si “ruhet” trashëgimia kulturore në Prizren

Qyteti i Prizrenit i cili njihet për turizëm dhe trashëgimi kulturore, ka filluar të marr pamje të shëmtuar nga punimet e papërgjegjshme që po bëhen në lagjen “Nenkala”,  edhe pse kjo zonë është e mbrojtur me ligj.

Kalldrëmtë e Prizrenit që çojnë në Kalanë e këtij qyteti kanë nisur që të zëvendësohen me kocka betoni.

Këto ‘punime’ janë kryer në lagjen “Nenkala” në Prizren, e cila është zonë e mbrojtur me ligj./njekomb/