Ka ndërruar jetë veterani i arsimit, Kadrush Masurica

Është ndarë sot nga jeta veterani i arsimit kosovar, Kadrush Masurica, i cili mbi dyzet vjet punoi në edukimin dhe arsimimin e brezave të rinj.

Njoftimin e kanë dhënë familjarët e tij.

“Ka ndërruar jetë veterani i arsimit, Kadrush Masurica, nipi i Mulla Hasan Masurices. Drite pastë shpirti yt aga Dush!”, ka shkruar Flora Masurica Durmishi.

Kadrush Masurica ishte ndër mësuesit e parë në rajonin e Gjilanit, i cili për 42 vite punoi në shkollat e Kamenices./Mediafokus.info