KEDS paralajmëron qytetarët për ndërprerje të energjisë elektrike, ky është orari për Gjilan

KEDS ka paralajmëruar qytetarët për ndërprerje të energjisë elektrike si rezultat i rinovimit të rrjetit, transmeton Mediafokus.info.

Gjilan

1.

Në TS 110/10 kV Kamenica nga dalja 10 kV Tuxhevci do të ndërprehet degezimi prej ores 11:00-14:00.

TS qe mbesin pa tension :

TS 10/0.4 kV Bosce1 62000004105

TS 10/0.4 kV Bratillovc 62000004141

TS 10/0.4 kV firiqeva 62000004142

TS 10/0.4 kV Feriqeva2 62000004143

TS 10/0.4 kV Gmica 1 62000004144

TS 10/0.4 kV Gmica 2 62000004145

TS 10/0.4 kV Tuxhevci 1 62000004146

TS 10/0.4 kV Zajqefc 62000004149

TS 10/0.4 kV Fabrika e Briketit- Islam M. Huruglica 62000004158

TS 10/0.4 kV PUNËTORI PËR PËRPUNIMIN E DRURIT Afrim Lam Demaj 62000004160

TS 10/0.4 kV FABRIKA E UJIT Rahim Xhafer Imeri 62000004354

TS 10/0.4 kV Grizime, Kamenicë 62000004356

Vendet: Bosce, Firiqev, Gmica,Tuxheci, zajqeci, Cfirca

Arsyeja :Prerja e drunjeve.

2.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Germova (kodi: 61067003) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban. .

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment

3.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Smira (kodi: 61067006) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Drobresh, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë..

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment