Kështu e rikujton xhaxhai gazetaren Ardita Sylejmani

Në përvjetorin e tretë të ndarjes nga jeta, xhaxhai Fehmi Sylejmani ka rikujtuar gazetaren e RTK-së, Ardita Sylejmani, e cila vdiq gjatë një lindjeje të vështirë, në një spital në Hungari, ku mes vetes dhe bebes, ajo zgjodhi të jetojë engjulli.

‘3 vjet pa më të dashurën tonë, Ardita!
Edukata, mirësjellja, mençuria, dashuria e sinqeriteti për njerëzitë dhe jetën është trashiguar fuqishëm tek tre engjujt e tu.
I përjetshëm qoftë kujtimi për Ty, Dita jonë!’ /Mediafokus.info/