Inflacioni më i madh u evidentua tek perimet me 15.9 për qind dhe pemët me 12.1 për qind, ndërsa rënie të çmimeve janë vërejtur tek vajrat dhe yndyrat me 11.3 për qind dhe lëndët djegëse të ngurta me 9.5 për qind.

Sipas njoftimit, nga kjo agjenci kanë thënë se nëse krahasohet tetori me shtatorin nuk ka pasur inflacion.