Ky është kosovari më i ‘pasur’, zotëron një fshat

Për të arritur deri në këtë fshat, është pak e vështirë për shkak të rrugës së keqe, ku vende-vende, në vend të zhavorit është hedhur dhe, thuhet në kronikën e rtv21.tv

Edhe ashtu në fshatin Graxhanik mysafirët janë të rrallë, pasi aty nuk jeton askush tjetër përveç Sabit Maliqit.

Ai jeton i vetëm në një përrua dhe nuk dëshiron ta lëshojë fshatin. Ka mbushur 70 vjet, gatuan dhe ushqimin e përgatit vet.

Thotë se në qytet nuk mund të jetojë.