Ky është vendimi i PZAP lidhur me ankesën e PDAK-së

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka vendosur në lidhje me apelin e paraqitur nga subjekti politik Partia Demokratike e Ashkalinjëve të Kosovës (PDAK), kundër vendimit të Komisionit Qendor të Zgjedhjeve (KQZ), për mos certifikim të listës së kandidatëve për zgjedhjet e 14 shkurtit, shkruan Mediafokus.info.

Vendimi:

Vendimet në lidhje me apelet e subjekteve tjera politike pritet të publikohen në vazhdim./Mediafokus.info/