Ky njeri thotë: Derisa të jemi gjallë do t`u shërbejmë nevojtarëve me thjeshtësi e përkushtim

Elvis Naçi, përmes fondacionit të tij, ka ndihmuar qindra familje në këto dkitë të vështira, duke përgatitur e shpërndarë mijëra pako ushqimore anekënd Shqipërisë e shqiptarisë.

“Derisa të jemi gjallë do t`u shërbejmë nevojtarëve me thjeshtësi e përkushtim”, ka shkruar ai.

Ky është postimi i Elvis Naçit:

Me mijera pako ushqimore jane pergatitur per jetimet, te semuret, nevojtaret, sepse keto dite jane akoma me te veshtira per ata.

Amaneti yne derisa te jemi gjalle t’u sherbejme nevojtareve me thjeshtesi e perkushtim.

Kam nje kerkese miqte e mi, nje lutje per bamiresit qe e mundesuan, se Shqiperia ka plot njerez nevojtare, qe ne kete periudhe me zor po ia dalin.

Ia shohim syte me lot, ia shohim cdo dite brengat dhe hallet, jetime qe nuk ngopen dot si gjithe femijet e tjere.

Ndaj deshiroj me shpirt nje lutje per bamiresit qe mundesuan kete veper te madhe.

Zoti ju begatofte vellezer e motra, ju dhente miresi dhe lutjet tuaja qofshin te pranuara./mediafokus.info