Lajm i mirë për Gjilan, asnjë i infektuar me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, në Kosovë kanë rezultuar 337 raste pozitive me COVID-19. Për Gjilanin, lajm i mirë është se kësaj here nuk ka asnjë të infektuar.

Rastet pozitive janë nga këto komuna:  Prishtinë 185 raste, komuna Gjakovë 41 raste, komuna Fushë Kosovë 26 raste, komuna Lipjan 16 raste, komuna Podujevë 16 raste, komuna Drenas 7 raste, komuna Skenderaj 7 raste, komuna Obiliq 6 raste, komuna Mitrovicë 5 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Prizren 4 raste, komuna Rahovec 4 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Dragash 2 raste, komuna Ferizaj 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Suharekë 2 raste, komuna Viti 2 raste, komuna Vushtrri 2 raste dhe me nga një rast komunat Pejë dhe Junik.