Livoçi i Ulët konfirmon mbështetjen e jashtëzakonshme për fitoren e madhe të LDK-së

Livoçi i Ulët i ka bërë një pritje të jashtëzakonshme kandidatëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) për deputetë: Lirije Kajtazi, Imet Rrahmani, Valentina Bunjaku Rexhepi, Faton Bislimi e Ramiz Ramadani.

Në emër të Shtabit të Degës, ka folur Avdyl Aliu, i cili ka thënë se kjo përkrahje e rugovistëve në Livoç të Ulët, është garanci e fitores së madhe të LDK-së në Gjilan.

“Faleminderit që gjithmonë keni qenë kampion në mbështetjen ndaj LDK-së, kryetarit Lutfi Haziri dhe kandidatëve për deputetë, të cilët besojnë shumë se do të zgjidhen deputet dhe do të na përfaqësojnë denjësisht”, ka thënë Aliu.

Në tubim u tha se kur të gjithë ikën prej shtetit, doli LDK dhe sakrifikoi për shtet.

“Më 14 shkurt do ndodhë votimi, do të ndodhë demanti i sondazheve, analistëve dhe armatës së kuqe të rrjeteve sociale”, thanë ata.

Ndryshe, në zgjedhjet e 14 shkurtit LDK në Gjilan garon me Lirije Kajtazin (6), Imet Rrahmani (20), Valentina Bunjaku Rexhepi (21), Faton Bislimi (43) dhe Ramiz Ramadani (80).