Mbytet në lumë një fëmijë në Dragash

Një fëmijë në fshatin Blaq të Dragashit, ka rënë në lumë dhe është mbytur. Vdekja e tij është cilësuar aksidentale.

Fsh. Blaq, Dragash, 04.05.2021 – 19:27. Është raportuar se një fëmijë/femër kosovare ka rënë në lumin e fshatit dhe është gjetur pa shenja jete. Në vendi e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitë përkatëse, trupi i pa jetë u është liruar familjarëve nga kompetentët për procedura mortore, thuhet në njoftimin e policisë. (foto arkiv)