Mediafokus.info ofron hapësirë reklamimi për zgjedhjet e 14 shkurtit

Mediafokus.info është gazetë online e themeluar më 28 nëntor 2019, që shumë shpejt u përqafua në hapësirat shqiptare, në diasporë dhe më gjerë.

Mediafokus u citua në shumë raste si burim i besueshëm informacioni nga 70 e më tepër media shqiptare dhe të huaja.

Mediafokus nuk është portal i shantazheve dhe as i favoreve. Është dëshmuar për profesionalizëm, objektivitet, gjithëpërfshirje.

Një gazetë online, krejtësisht e pavarur nga ndikimet politike dhe interesat klanore, është nevojë jetike në një shoqëri të lirë dhe në një demokraci tranzitore si kjo e jona.

Kjo hapësirë ofrohet për reklamim të fushatës së subjekteve politike dhe kandidatëve, pjesëmarrës në zgjedhjet nacionale të 14 shkurtit.

Mediafokus iu qëndron në mënyrë korrekte marrëveshjeve me palët.

Për ju që doni të siguroni hapësirë në Mediafokus, e cila për më pak se një vit ka arritur të hyjë në mesin e top mediave kosovare, mund të na kontaktoni në:

info@mediafokus.info
+383 44 972 308