Messi ndërton spitalin më të madh në Europë për fëmijë

Është konsensus i profesionistëve se Lionel Messi është futbollisti më i mirë I të ngjitha kohërave.

Por, argjentinasi njihet edhe për shpirtin human. Fondacioni “Lionel Messi” brenda këtij viti do të ndërtojë spitalin më të madh në Europë, që do t’i dedikohet fëmijëve të sëmurë nga kanceri.

“Është e jashtëzakonshme të jesh pjesë e këtij dhe të shohësh teksa realizohet. Shpresoj që pas kësaj, fëmijët të mund të luftojnë me me forcë këtë sëmundje mizore. Jam shumë I lumtur që kemi arritur ta realizojmë këtë ëndërr, së bashku me njerëzit”, ka thënë Messi./MediaFokus/