Ta ndihmojmë Malin, 8 vjeçarin jetim që vuan nga një sëmundje e rëndë

Smail Gashi – Mali, 8 vjeç nga Prishtina vuan nga kanceri. Malin siç e quajnë të gjithë, nëna e la jetim në moshën 4 vjeçare e cila kishte ndërruar jetë pas një sëmundje të rëndë.

Për shërimin e tij familjes i nevojiten 120 mijë euro, gjë të cilën familja nuk po mund të ia siguroj.

Operacioni i tij duhet të bëhet në Turqi sa më shpejtë që është i mundur. Luten të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, organizatat dhe institucionet që të kontribuojnë për shërimin e Malit të vogël./zeri/

Ndihmo përmes xhirollogarisë:

Emri: Ragip Gashi (babi)

IBAN: XK051501090004301635

SWIFT Code: RBKOXPR

Telefon: +383 46 169 209