Milaim Zeka – Tomë Gashit, në studio televizive: “Mos ha m**”!

Ka eskaluar debati në emisionin Prime Time të Kanal 10, në mes të Milaim Zekës dhe Tomë Gashit, raporton Mediafokus.info.

“Unë nuk do të hyjë në fyerje banale me njeriun e kategorisë së Tomë Gashit, i cili deri në vitin 1993 ka qenë gjykatës i Millosheviqit. Ky ka qenë gjithë jetën e vet argat i Serbisë”, është shprehur Zeka.

“Sa i përket dokumentit që ky e ka publiku, qëllimisht e ka dezinformu opinionin”, thotë Zeka.

Ndërkohë Gashi thotë se nuk ka pasë opinion për këtë çështje dhe Zeka fillon me sharje.

“Kur të foli unë Tomë mos ha m** me folë”, thotë Zeka në Kanal10.

E menjëherë pas kësaj shpërthen Gashi me sharje e ofendime dhe e lëshon studion.

Video e plotë: