Musliu: Qeveria i është qasur gabimisht luftës kundër virusit

Profesori i Matematikës Defrim Musliu thotë se qeveria i është qasur gabimisht luftës kundër koronavirusit.

Qeveria mendon se Covid 19 përhapet shpejt dhe duke u munduar të shtyp kurbën, ka shkatërruar gjithçka tjetër përveç virusit.

Për mediafokus, Musliu ka thënë:

Nëse virusi ka shkallë të madhe të vdekjes atëherë ka shpejtësi të vogël të përhapjes.

Nëse virusi ka shkallë të vogël të vdekjes atëherë ka shpejtësi të madhe të përhapjes.

Qeveria beson që covid-19 përhapet shpejt dhe ka shkallë të lartë të vdekjes, duke mos kuptuar diçka elementare për virusët.

Qeveria me mos dije elementare, duke u munduar të „shtyp kurbën“ ka shkatërruar gjithçka tjetër përveq virusit. /mediafokus.info