Aktori Luran Ahmeti, 46-vjeçar, ishte i shtrirë për një kohë në Klinikën Infektive në Shkup, por nuk arriti ta fitojë betejën me virusin.

Ai la pas vete bashkëshorten, vajzen, një motër, prindërit, si dhe një karrierë të bujshme artistike.