Në fund të janarit nis furnizimi me pasaporta, letërnjoftime dhe patentë shoferë

Pas më shumë se 3 muaj mungesë, Ministria e Punëve të Brendshme ka konfirmuar se në fund të janarit pritet të fillojë furnizimin me material.

“Me ketë rast Ministria e Punëve të Brendshme shprehë keqardhje për situatën e krijuar dhe kërkon mirëkuptim nga të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, deri në zgjidhjen e kësaj çështje”, thuhet në përgjigjen e kësaj ministrie për Indeksonline.

Ndryshe, për mungesën e materialit të pasaportave kishte reagime të shumta nga partitë opozitare si dhe nga shoqëria civile.