“Në Lipjan është e lehtë të bësh jetë…”, edhe Imri Ahmeti me një shaka rreth kokainës së kapur dje

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka reaguar për herë të parë pas aksionit të Policisë së Kosovës në këtë komunë, ku u sekuestruan 400 kilogramë kokainë, raporton Express.

Ai me ironi ka thënë se në komunën që ai e udhëheq është e lehtë të bësh jetë, por jo edhe të kalosh transit.

Ai ka përgëzuar Policinë dhe akterët e tjerë të përfshirë në këtë aksion.

“Në Lipjan është e lehtë të bësh jetë, por nuk është e lehtë të kalosh transit! 😂p.s. I përgëzoj Policinë dhe akterët e tjerë për këtë aksion”, ka shkruar Ahmeti.