Një femër ka vjedhur tri pako me ushqime në Prishtinë

Një femër në Prishtinë ka vejdhur tri pako me ushqime, në vlerë 150 euro. Rasti është cilësuar ‘vjedhje e rëndë’

Prishtinë 02.05.2021 – 09:40. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se një e dyshuar me një veturë me targa vendore dyshohet se ka vjedhur nga objekti 3 pako ushqimore në vlerë prej 150 €. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit dhe rasti vazhdon nen hetime, thuhet në njoftimin e policisë.