Një femër rrëzohet nga traktori dhe përfundon në spital me lëndime

Një femër në Mitrovicë ka përfunduar në spital, ku po trajtohet nga lëndimet e marra nga rrëzimi prej traktorit, njofton policia. 

Zubin  Potok, Mitrovicë, 25.05.2021 – 10:00. Viktima femër kosovare është duke u trajtuar në Spitalin e Mitrovicës, pasi që e njëjta derisa ka qenë në traktor është rrëzuar dhe ka pësuar lëndime trupore. Rasti vazhdon të hetohet.