Prof. dr. Gani Bajraktari: Covid-19 shkakton dëme serioze tek pacientët me sëmundje të zemrës

Kryetari i Shoqatës së Kardiologëve të Kosovës, prof. dr. Gani Bajraktari, në një videomesazh dërguar enkas në Mediafokus.info, ka kërkuar nga qytetarët që t’i përbahen rregullave të vendosura nga institucionet kundër pandemisë Covid-19.

Profesori i Mjekësisë Interne i Fakultetit të Mjekësisë, në Universitetin e Prishtinës, ka thënë se ky virus i atakon shumë edhe personat që kanë sëmundje të zemrës, transmeton Mediafokus.info.

Ai kërkon kujdes dhe respektim të rregullave strikte./Mediafokus.info/

Ky është video mesazhi i prof. dr. Gani Bajraktari: