Pse Atdheu e refuzoi Ledianën

Bukuroshja Lediana mori një refuzim nga Atdheu në “Për`puthen”. Ai nuk pranoi që të dilte në një takim me të për shkak të videos me Mevlanin, një pjesëmarrës tjetër në këtë format televiziv shumë të ndjekur.

“Nuk mund të dal, s’ mund të më detyroni tani, për momentin nuk e ndjej më pas edhe mund të dal. Pas asaj videoje s‘mundem, nuk e ndjej, unë nuk do të dal për shoqëri tani”, tha Atdheu.

Një ndërhyrje mes të dyve bëri edhe Mevlani duke i thënë se ai e Lediana nuk ishin një çift dhe se nuk mund të ndihej i detyruar dhe se videoja nuk kishte të bënte me të.

Lediana, mjaft e prekur nga refuzimi, në fund u detyrua që të zgjidhte një djalë tjetër e pas debatit ajo zgjodhi Arbrin.