Pyetet se a do ta pengonte e kaluara e Albyt që të lidhej me të, Lumbardhi befason me përgjigjen

Lumbardh Salihu dhe Alby janë afruar shumë në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova.

Gjatë darkës së të nominuarve, Lumi u përball me një pyetje mjaft provokuese, e cila është bërë nga publiku.

“Nëse do të fillosh të kesh ndjenja për Albyn, a do të pengonte e kaluara e saj që të krijosh lidhje?”, ka qenë pyetja drejtuar atij.

Dhe i njëjti u përgjigj duke se profesioni i saj si aktore e filmave për të rritur, nuk do të ishte aspak një pengesë për të krijuar lidhje.

“I vlerësoj njerëzit që kanë pasur një të kaluar të jashtëzakonshme dhe guxim për të bërë revolucion, është e drejta e secilës femër me bë diçka. Ne si meshkuj s’kemi të drejt me i paragjyku. E kaluara kurrë s’ka me pas për mua vlerë, ajo e ka ushqyer familjen e vet me atë punë”, ka thënë pos tjerash Lumbardhi.