Qeveria me vendim të ri, mësoni për orët e lëvizjes së lirë

Qeveria në detyrë e Kosovës ka marrë vendim të ri sa i përket lëvizjes së lirë të qytetarëve.

Prej nesër, e shtunë, qytetarët mund të lëvizin nga ora 06:00 deri në 17:00, derisa lëvizja kufizohet prej orës 17:00 deri në ora 06:00.

Deri tani, qytetarët kanë mundur të lëvizin nga ora 06:00 deri në 10:00 dhe prej 16:00 deri në 20:00./Mediafokus.info/