Restorant Fundamenti ndërron lokacionin, prej sot mund ta gjeni në rrugën qarkore

Restorant Fundamenti që është pjesë e gjigantit të anamoravës për granit dhe mermer, ka ndërruar lokacion dhe prej sot mund ta gjeni në rrugën qarkore (ish-restorant Shpia).

Pas suksesit të jashtëzakonshëm në përpunimin e granitit e mermerit, kjo kompani u zgjerua edhe në fushën e gastronomisë, tri vite më parë, me po të njëjtin emër, për t’u bërë shumë shpejt vendi më i dashur për klientët.

Lexo edhe:

FUNDAMENTI, vulë e cilësisë dhe kreativitetit për granit dhe mermer

Restoranti gjendet në rrugën qarkore dhe ofron ushqim cilësor të të gjitha llojeve.

Aty ju pret stafi i mrekullueshëm dhe në momentin që e frekuentoni, do të mahniteni me shërbimin dhe me cilësinë e ushqimit.

Përveç kësaj, mund të bëni porosi për ndeja, ahengje e gëzime familjare, prej gamës së ushqimeve të mishit dhe gjellërave.

Cilësia e ushqimit në Gjilan e ka emrin Fundamenti.

Tel: +383 44 702 999