Shefi i NATO-s: Retorika bërthamore e Putinit është ‘e rrezikshme’ dhe e papërgjegjshme

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka reaguar ndaj deklaratës së Putinit që forcat e parandalimit bërthamor të jenë në gjendje gatishmërie.

Stoltenberg tha se per CNN se “kjo është retorikë e rrezikshme dhe e papërgjegjshme”.