“Shkarkimi” i Bashës/ Nis procesi i numërimit të votave. Ja rezultatet në Pogradec dhe Kolonjë

Që prej orës 08:00 të mëngjesit nisi referendumi i thirrur nga Sali Berisha për shkarkimin e Lulzim Bashës.

Ndonëse u caktua që në orën 17:00 të mbyllej procesi i votimit, u vendos që të shtyhej me një orë dhe nëse do të kishte fluks, të vijonte procesi derisa të votonte edhe anëtari i fundit i PD.

Ndërsa në disa vende vijon të jetë i hapur procesi i votimit, në të tjera është mbyllur kutia dhe ka nisur numërimi i votave.

Pogradec – 502 pro, 5 kundër, 3 të pavlefshme

Kolonjë: 404 vota pro shkarkimit, 0 kundër, 0 të pavlefshme/tch/