Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon largimin e kufizimit të lëvizjes për qytetarët dhe orarin e punës

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, përkatësisht Bordi Këshilldhënës kundër COVID-19, në mbledhjen e radhës, ka paraqitur kërkesat për hapat e mëtejmë të gastronomisë në përballjen me pandeminë, raporton Mediafokus.info.

Ata po kërkojnë shfuqizimin e kufizimit të lëvizjes për qytetarë dhe për orarin e punës.

“Te shfuqizohohet kufizimi i lëvizjes për qytetarë dhe për orarin e punës. Të fillojmë bashkarisht përgatitjen për punën e sektorit për periudhën vjeshtë, dimër…”, thuhet në reagim./Mediafokus.info/