Shtyhen testi i arritshmërisë dhe testi i maturës

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që të shtyhen Testi i Arritshmërisë dhe Testi i Maturës Shtetërore.

Këtë vendim ministri Likaj e ka marrë në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe IKSHPK-në për shkak të situatës epidemiologjike të ditëve të fundit dhe me qëllim të ruajtjes së shëndetit publik.     

Sipas vendimit, datat e reja për mbajtjen e këtyre testeve janë:

Testi i Arritshmërisë do të mbahet më 20.08.2020

Testi i Maturës do të mbahet më datë 29.08.2020

/mediafokus.info/