Sot e nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto komuna

KEDS ka njoftuar se sot dhe nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i saj, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

24.11.2022

Ferizaj

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime  (kodi: 41000013) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Përforcimi i konstrukcionit për ndërrimin e trafostacionit për mbingarkesë.

25.11.2022

Prishtinë

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Graqanica 2 (kodi: 10014003) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Graçanica- një pjesë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar Maxhunaj (Zekollët) dhe Dumnicë (Latifaj).

Pejë

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) nga ora 11:00 deri në ora  13:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (kodi 53000005) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim/përforcimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve).

TS 110/10 [kV] Deqani  do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Barani  (kodi:53000002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Çallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha  (kodi: 51000008) nga orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini  (kodi: 81000005) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 21 (kodi: 81084018) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha  (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive  (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Gjilan

Nga TS 35/10 kV Gjilani 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë), fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

TS 35/10kV Kaçaniku  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi  (kodi: 40043002) nga ora 09:00-14:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

Prishtinë

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dalja nr.3 (kodi: 11000021) nga ora 10:00-10:10 dhe nga 13:50–14:00

Vendet: Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Nr. 6 Iliria (kodi: 12000002) nga ora 10:00 -10:10 dhe13:50 – 14:00

Vendet: Aktashi, qendra (nje pjese).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

TS 110/10 (20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Degëzimi 10 [kV] (kodi: 11000021023, 134, 137, 147, 165, 168, 169) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Gustav Majer 1, Gustav Majer 5 (H.Turkaj objekti banesor Sh. Polluzha), Gustave Majer  4  (Avni Maxhuni  në   Tringë Ismajli), Gustav Maier 7 (Islam Caka), Gustav Majer 9 (Qefsere Muhagjeri dhe Sami Hashani), Gustav Majer 8 (Shefqet dhe Sadik), Gustav Majer 3  (Banesat Makbule Krasniqi dhe Beqir Ismajli)

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i një kthine, testimi i kabllove XHE 10/20kV.

Gjakovë

NS 35/10 [kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Cërmjani (kodi: 80080012)  nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte Investive, ndërrimi transformatorëve në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

Punime nga palët e treta

Prishtinë

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV Ndu Perlleshi Mati 1 (kodi: 19000075296) nga ora 10:00-15:00

Vendet: rr. Ndue Perleshi (një pjesë).

Arsyeja: Pune sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Nga NS 35/10 [kV] Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Koliq (kodi: 14016002) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Koliq, Ballaban dhe Nishevc.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

Nga NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS-10/04 (kV) TS-16 (kodi: 81000001007) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Edit Durham.

Arsyeja:  Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Partesh (kodi: 61066004) nga ora 12:00-13:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nasala, Cerrnica, Gumnishta, Vrapçiqi

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.