Tahiri: I dashtun Kurti, populli s’ta qiti votën me marrë mindilin e me kajtë për 20 vitet e kaluara – çu puno

Besnik Tahiri i AAK-së, thotë se Kosova do ta paguajë rrymën më shtrenjtë se Parisi.

“Qeveria jonë pak para vitit të ri e shpalli gjendjen e jashtëzakonshme dhe i mur disa veprime që po shihen se janë të gabueshme. Qeveria dhe ZRRE nuk kanë qenë në bashkëpunim me koordinim në raport

Sot e kam printu në ora 12:4 minuta. Në tarifën e tanishme na jemi në 5 vendet ma të lira, Ukraina e para, Kosova Gjeorgjia e kështu me radhë. Me tarifën e 21 centëshit, na jemi në top 10 tshën më të shtrenjtë.

Prej birës së fundit të kavallit në të parat. Kah qysh, dhe ato në mes të Italisë, Austrisë, Prishtina si Parisi e paguan killovatin e rrymës.

I dashtun kryeministër, kështu, unë sot po ti thom dy tri porosi që ia vlejnë me i thanë, secili shqiptar i këtij vendi, secili i dyti shqiptar më 14 shkurt ta ka qitë votën, nuk ta ka qitë votën me marrë mindilin me i kajtë 20 vjet, po ta ka dhanë me i zgjidhë problemet.

Ti për ni bllok dole the ju bona çirak për ni bllok, jo kryeministër liderët e fortë nuk ia bartin problemet qytetarit, po del thotë ZRRE-së nuk do ti pranojmë këto cmime. Mos e le shtrenjtimin se mundesh”, ka thënë ai./Periskopi/