Të dielen fillon llogaritja verore e kohës

Nga kjo e diel, në Kosovë fillon llogaritja verore e kohës dhe kjo nënkupton se akrepat e orës do të lëvizen për 60 minuta përpara.

Llogaritja verore e kohës përfundon më 31 tetor, të dielen e fundit të  muajit.

Sonte do të flemë një orë më pak dhe do të zgjohemi një orë më herët. /mediafokus.info