Vëllezërit shqiptarë, heronjtë e Bergamos së Italisë

Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që po e ndihmojnë qytetin e Bergamos së Italisë, në këto kohë të vështira kur ku shtet po përballet me katastrofën e coronavirusit.

Faqja e famshme Familja dhe Shëndeti njofton se çdo ditë nga marketi i tyre, ata sjellin sende ushqimore në shtëpitë e italianëve dhe ua japin atyre që kanë nevojë, shkruan Mediafokus.info.

Ata po vlerësohen heronjtë e gjallë të ditëve të sotme/Mediafokus.info/