Zhegra e Idriz Seferit dhe Agim Ramadanit i jep mbështetje masive listës së LDK-së

Zhegra e Idriz Seferit e Agim Ramadanit i ka dhënë mbështetje të fuqishme kandidatëve për deputetë të LDK-së në Gjilan për zgjedhjet e 14 shkurtit. 

I impresionuar me këtë përkrahje masive është shprehur kryetari i Degës dhe i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe kandidatët për deputetë: Lirije Kajtazi, Imet Rrahmani, Valentina Bunjaku-Rexhepi, Faton Bislimi, Ramiz Ramadani e Ajet Avdyli. 

“Falëmnderit Zhegrës së Idriz Seferit e Agim Ramadanit për këtë mbështetje masive për LDK-në. Deputetët tanë që t’ju përfaqësojnë në mënyrën më të mirë në Kuvendin e Republikës. Zot ju ruajt. Kam me mbetë gjithmonë, Luta i juaj!”, ka thënë nënkryetari i LDK-së në nivel qendror, Lutfi Haziri. 

Gjilani garon në zgjedhjet e 14 shkurtit me më të mirët: 

Lirije Kajtazi – 6

Imet Rrahmani – 20

Valentina Bunjaku-Rexhepi – 21

Faton Bislimi – 43

Ramiz Ramadani – 80

Ajet Avdyli – 83 

#LDK132 #ShtetiShtet