Zyrtari i një banke në Gjilan raporton se klienti deponoi 749 euro false

Një zyrtar i një banke në Gjilan ka raportuar në Polici se një klient ka deponuar 749 euro të falsifikuara.

Përmes raportit 24 orësh, Policia ka bërë me dije se monedhat janë konfiskuar dhe se rasti është duke u hetuar.

“Gjilan 01.12.2023 – 10:50. Ankuesi mashkull kosovar zyrtar i bankës ka informuar se nga klient janë deponuar 749€ para të falsifikuara. Monedhat janë konfiskuar dhe rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim