20 sekrete që praktikojnë çiftet që s’ndahen kurrë

20 sekrete që praktikojnë çiftet që s’ndahen kurrë. Lexoni me poshte:

1-

Mos nënvlerësoni asnjëherë vlerën e të pyeturit partnerin/en se si e kaloi ditën.

2-

Disa zënka janë thjesht zënka. Mos i ekzagjeroni e t’i bëni drama.

3-

Pranoni faktin që çdo lidhje vjen me disa lloj detyrimesh për të dyja palët.

4-

Surprizat e vogla kanë shumë rendësi. Praktikojini herë pas here.

5-

Mos sforconi daljet me disa çifte kur jo të gjithë janë miq të mirë.

6-

Jepini një puthje para se të filloni të bëni diçka tjetër kur vini në shtëpi, dhe një tjetër sa herë do të dilni.

7-

Disa herë duhet t’ju thoni JO disa ftesave që të mund të kaloni kohë me njëri-tjetrin.

8-

Trajtojeni familjen e tij/saj si tuajën.

9-

Më shumë “Të dua” janë më mirë se më pak.

10-

Tregoni mbështetje kur ai/ajo është e sëmurë. Kjo nënkupton se duhet të anulloni planet e tjera me miqtë.

11-

Kur partneri/ja vonohet në punë, filloni të bëni ju disa nga punët e shtëpisë.

12-

Mos bëni shaka në sy të të tjerëve mbi shpenzimet e tij/saj. Ai/ajo nuk është thes boksi për humorin tuaj të errët.

13-

Jini të përpiktë me orarin.

14-

Nëse dikush flet keq për të, mbrojeni!

15-

Mbani njëri-tjetrin në dijeni mbi planet tuaja personale.

16-

Përgjigjujini telefonatave dhe mesazheve të njëri-tjetrit.

17-

Mos u zini kur jeni në një udhëtim. Ruajeni për një ditë tjetër.

18-

Jini spontan.

19-

Duajeni pa asnjë kusht.

20-

Kujtoni që jeni një ekip, jo konkurrentë

/anabel/