22 vjet nga vrasja e Bajram Kelmendit dhe djemve të tij

Sot mbushen 22 vjet nga vrasja e avokatit të shquar shqiptar Bajram Kelmendi, dhe dy djemve të tij, Kastriotit dhe Kushtrimit.

Avokati Bajram Kelmendi dhe dy djemve të tij, Kastrioti dhe Kushtrimi janë vrarë 22 vite më parë, në ditën e parë, kur filluan bombardimet e NATO-së kundër caqeve serbe.

Lajmin për vendndodhjen e kufomave të tyre, gruaja përkatësisht nëna, Nekibe Kelmendi, tashmë e ndjerë, e kishte marrë më 26 mars.

Kufomat ishin gjendur afër një distributori gazi në rrugën Prishtinë-Fushë Kosovë.