Arrestohet 18-vjeçari në Prishtinë, i dyshuar për 9 raste të vjedhjeve

Sot në Prishtinë, hetuesit policor të stacionit Policor Qendra, të cilët (me rroba  civile) janë të përfshirë ne Planin Operetiv për Prandalimin dhe Zbulimin e vjedhjeve, kanë arrestuar një person të dyshuar për për disa vjedhjeve të rënda.

Rastet kanë ndodhë në periudha dhe lokacione të ndryshme, kryesisht në rajonin e Prishtinës.

“Ka qenë reagimi i shpejtë i hetuesve në  ai që ka rezultuar me arrestimin e të dyshuarit: E.G. mashkull, 18 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftimin e policisë.

Personi i dyshuar me rekomandimin e prokurorit të shteti është dërguar në mbajtje, përderisa hetuesit po kryejnë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore e procedurale lidhur me 9 raste të vjedhjeve të rënda ,që dyshohet të jetë i përfshirë i arrestuari.