Arrestohet shtetasi i Serbisë në Prishtinë, kërkohej me urdhër arrest ndërkombëtar

Në Prishtinë dje është arrestuar një shtetas i Serbisë, i cili ishte i kërkuar me urdhërarrest.

“URDHËR ARREST NDËRKOMBËTAR – Prishtinë 11.09.2023-09:30. Në bazë të urdhër-arrestit ndërkombëtar është arrestuar një mashkull shtetas i Serbisë dhe i njëjti dërgohet në mbajtje.”