Avdi Pireva: Merreni ‘yrrnek’ Gjilanin si duhet të punohet për fitore

Kandidati për deputet nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Avdi Pireva, ka lavdëruar Gjilanin për mobilizimin.

Ai ka thënë se Gjilani është shembulli më i mirë si duhet të punohet për fitore.

Postimi i plotë:

Qyteti i Gjilanit është shembulli më i mirë si duhet të punohet për fitore.

E gjithë struktura e LDK-së në këmbë, në lëvizje e në Lidhje.

Çdo herë që ndodhem në Gjilan, në mesin e qytetarëve dhe stukturave, motivohem e mbushem energji, për angazhim  e punë të mëtutjeshme, për fitoren e LDK-së me 14 Shkurt.

Merrni “ yrnek” !

LDK 132

Avdi Pireva 68