E dhimbshme: Vdes maratonistja Erida Kurshumlija

Ka vdekur ish kampionia e vrapimit në maratona ndërkombëtare, Erida Kurshumlija.

Për vdekjen e saj kanë njoftuar familjarët dhe shokët e të ndjerës në rrjetet sociale.

Erida ishte pjesëmarrëse në shumë maratona të ndryshme, vendore dhe ndërkombëtare, ku nuk kishin munguar as çmimet e ndryshme.