Ekstradohet në Kosovë shtetasi shqiptar që dyshohet për një vrasje

Një shtetas shqiptar është ekstraduar në Kosovë, ku dyshohet të ketë kryer një vrasje dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Fsh. Smolicë, Gjakovë 14.10.2018-08:00.  Në lidhje me rastin më 19.04.2021  nga autoritetet e R. Shqipërisë  është ekstraduar i dyshuari mashkull shtetas i Shqipërisë,  nën dyshimin se i njëjti kishte kryer veprën penale të lartë-cekur. I njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, thuhet në njoftimin e policisë.