Në këto komuna do të ketë sot ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet, të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit, sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në këto komuna.

Prishtinë

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

21.04.2021

Prishtinë

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bajqincët (kodi:15018018064) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Bajqincët.

Arsyeja: Energjizimi i ormanëve tokësor dhe kyçjet e konsumatorëve.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Arbëria 10 (kodi: 12000008058) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. 24 Maji –një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i ormanëve tokësor dhe kyçjet e konsumatorëve.

3.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

TS 35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sherreti (kodi: 40040003) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: Afrim Abazi (një pjesë), Ajet Gërguri (një pjesë), Atë Pren Doqi (një pjesë), Drenica (një pjesë), e Dukagjinit (një pjesë), e Dardanisë, e Kaçanikut (një pjesë), e Lubetenit, e Shkumbinit (një pjesë), Epopeja e Jezercit, Eqrem Qabej (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gucia (një pjesë), Hasan Çerkini, Idriz Seferi (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Mbretëresha Teutë (një pjesë), Migjeni (një pjesë), Muesine Kokollari (një pjesë), Naim Beka, Nazim Bakiu (një pjesë), Njazi Bajraktari, Pjetër Budi (një pjesë), Çamëria (një pjesë), Ramadan Salihu, Ramush Satrolli (një pjesë), Sadik Bega (një pjesë), Sejdi Sejdiu, Shtjefan Gjeçovi (një pjesë), Tefta Tashko (një pjesë), Ulpiana (një pjesë) dhe Xhemë Gostivari (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

21.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

10/04 kV Al Trade Center (Kodi 10012004260) nga ora 10:00 deri në 15:00

Vendet: Sokol Gashani “AL TRADE Center” sh.p.k.

Arsyeja: Ndërrimi i Transformatorit nga Sn=1000kVA në Sn=1250kV dhe ndërrimi i Panelit kryesor të tensionit të ulët nga 1600A në 2000A, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

10/04 kV Agrokosova (Kodi 50000007004) nga ora 10:00 deri në 17:00

Vendet: rr. e Birrarisë një pjesë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 10(20) kV sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

Në TS 35/10(20)kV Gjakova III të ndërprehet:

LP 10kV Dalja 21 (kodi: 81084018) – në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 12:45 deri 13:00.

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Në TS 35/10(20)kV Gjakova III të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS REZINA VERIORE 2 (kod: 81084018005)– nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Lagjja Rezina Veriore.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Banja (Kodi: 82082008) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, sipas pëlqimit elektro-energjetik.