Sinani deaktivizon sistemin e alarmit në Zyrën e Kryetarit të Komunës në Preshevë

Kryetarja e Prteshevës, Ardita Sinani ka deaktivizuar sistemin e alarmit në Zyrën e saj, të cilin e kishte instaluar parardhësi i saj.  

‘Dita e sotme, pas katër viteve shënon hapin e parë të transparencës në raport me qytetarët tanë’, ka thënë Sinani.

Për katër vite me rradhë Kabineti i Kryetarit të Komunës ishte një zyrë e mbyllur për qytetarët tanë, me sisteme të larta sigurie e alarmi.

Sot, me kërkesën time si kryetare e komunës angazhova kompaninë përgjegjëse të kontraktuar nga pushteti i kaluar, që të deaktivizojë sistemin sigurisë dhe të alarmit, në mënyrë që qytetarët tanë të ndihen më rehat kur vizitojnë Kabinetin e Kryetarit.

Dita e sotme, pas katër viteve shënon hapin e parë të transparencës në raport me qytetarët tanë.

Qeverisja jonë do të jetë reformatore në politika konrete, ka thënë Sinani.